Managed hosting door True

Copaco breidt 2tCloud uit met Acronis Backup

 

Cloud computing

Copaco heeft het 2tCloud-portfolio uitgebreid met Acronis Backup Cloud, een complete oplossing waarin lokale back-up en cloud back-up worden gebundeld. Nadat bekend werd dat Acronis het Nederlandse BackupAgent had overgenomen, dat via het 2tCloud-platform van Copaco al beschikbaar was, heeft Copaco de oplossing van Acronis uitgebreid getest.

‘De eenvoud waarmee met Acronis een hybride back-up kan worden opgezet in combinatie met de uitgebreide mogelijkheden van de software zijn indrukwekkend’, aldus Rick van den Hoogenhof, portfoliomanager Cloud Services bij Copaco. ‘Ontwikkelaars van Acronis en BackupAgent hebben de sterke punten van beide oplossingen goed weten te integreren in de vernieuwde Acronis Backup Cloud oplossing.’

‘We hebben de afgelopen jaren vanuit BackupAgent heel prettig samengewerkt met Copaco’, zegt Roland Sars, vice president Service Provider Sales bij Acronis. ‘Met Acronis willen we de volgende stap zetten in ons partnership en 2tCloud-partners verder ondersteunen bij het leveren van cloudservices. De komende tijd zullen we via Copaco dan ook verschillende promoties opzetten om Copaco-partners kennis te laten maken met Acronis.’

Om resellers laagdrempelig kennis te laten maken met Acronis krijgen alle 2tCloud-partners vijfhonderd euro Acronis Backup Cloud-tegoed van Copaco cadeau. Resellers die nog geen 2tCloud-partner zijn, kunnen zich aanmelden op het platform om ook te profiteren van deze actie. Het tegoed is tot 1 december 2015 vrij te besteden op Acronis-diensten via het 2tCloud-platform.

Acronis is ook aanwezig op het Copaco Cloud Event op 8 oktober 2015 in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de it-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5599014). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.