Managed hosting door True

Into lijft Mygrade in voor cloud-aanbod MKB

 

Overname

De Bredase aanbieder van zakelijke it- en telecomdiensten Into neemt Mygrade uit Amsterdam over. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het migreren van organisaties met traditionele ict-omgevingen naar een ict-infrastructuur op basis van cloud-computing. Mygrade is Microsoft-partner. Into meldt dat het die activiteiten een impuls wil geven. Samen willen de bedrijven hun positie in de markt verder uitbreiden.

'We halen een specialist op het gebied van cloud- oplossingen binnen', zegt René Oldenbeuving, algemeen directeur bij Into. Volgens hem weet Mygrade en zijn oprichter Tim Kieft sterk in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Kieft hoopt door de overname van zijn bedrijf vooral te profiteren van de schaalgrote van Into. Dat heeft met 85 medewerkers en 45 franchisenemers een landelijk dekkende organisatie op poten staan. Mygrade bestaat naast oprichter Tim Kieft uit vijf man.

Into profileert zich als onafhankelijke verkoper van telecom- en ict-diensten, maar krijgt door de overname van Mygrade toegang tot het productaanbod van Microsoft-oplossingen. Mygrade heeft een zilveren Microsoft-partnerstatus voor onder meer hosting, oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven en server platformen op basis van Microsoft.

KPN

Into ondersteunt organisaties bij het slim inkopen en dienstverlening op het gebied van telefonie, data en it-diensten. Het is onder andere partner voor KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5427270). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.