Managed hosting door True

Gemalto beveiligt cloud Orange Business Services

 

security

Gemalto, specialist in digitale beveiliging, en ict- en telecomdienstverlener Orange Business Services, werken samen op het gebied van het beveiligen van de toegang tot cloud gebaseerde applicaties. Daarvoor wordt Gemalto’s Safenet authenticatiedienst geïntegreerd met Business VPN Galerie, de beveiligde cloud-hub van Orange Business Services.

De integratie van Gemalto’s Safenet-oplossing met Business VPN Galerie zorgt ervoor dat de Franse bedrijven een geïntegreerde oplossing kunnen inzetten met multi-factor-authenticatiecapaciteiten voor alle zakelijke applicaties, infrastructuur- en cloud-diensten, zoals Office 365 en Salesforce.com.

'Nu meer diensten geleverd worden en toegankelijk zijn via de cloud, is beveiliging een prioriteit voor netwerkleveranciers en klanten. Door de combinatie van de stabiele authenticatiedienst van Gemalto en het VPN Galerie-netwerk, krijgen bedrijven beter beveiligde toegang tot applicaties en gegevens. Ook wordt het beheer voor systeembeheerders eenvoudiger,' zegt Andrew Young, productmanager authenticatie- en identiteitsoplossingen bij Gemalto.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5414099). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.