Managed hosting door True

Valid verbreedt netwerk- en securitydiensten

 

Ict-dienstverlener Valid gaat een partnership aan met Masergy Communications, aanbieder van managed netwerk- en security-oplossingen. Met de samenwerking breidt Valid zijn aanbod van diensten voor netwerkbeheer en beveiliging uit.

De beveiligingsdiensten van Valid worden onder de noemer Unified Enterprise Security in de markt gezet. De diensten bevatten toepassingen voor machine learning en monitoring van bedreigingen. De samenwerking omvat zowel de implementatie als het beheer van die diensten.

Masergy levert allerlei diensten op basis van hheteigen software defined netwerk platform. De software bevat onder andere toepassingen voor zelfbediening en wordt bijvoorbeeld ingezet door internationale bedrijven met vestigingen die verspreid zijn over verschillende landen.

Eindhoven

Valid heeft ruim driehonderd werknemers in dienst en werkt vanuit vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Het bedrijf richt zich van oudsher op bedrijfsapplicaties, ict-infrastructuur en business intelligence. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5253284). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.