Managed hosting door True

Parallels doopt clouddivisie om in Odin

 

Website

De Amerikaanse hosting- en clouddienstverlener Parallels wijzigt de naam van zijn divisie voor hosting en clouddiensten in Odin. De divisie voor cross-platform-oplossingen blijft actief onder de naam Parallels. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

'Door onder twee verschillende merknamen te opereren zijn we in staat om klanten beter te bedienen en in te spelen op marktbewegingen zegt Birger Steen, ceo van de Parallels groep. Hij verwacht dat er in de activiteiten van beide divisies nog veel groeikansen zitten.

Odin ondersteunt wereldwijd ruim tienduizend serviceproviders bij het leveren van applicaties en cloud-diensten aan meer dan tien miljoen kleine en middelgrote bedrijven. Parallels biedt klanten toegang tot de applicaties en bestanden die ze nodig hebben en willen gebruiken op elk apparaat of besturingssysteem.

Negenhonderd medewerkers

Parallels is wereldwijd actief op het gebied van hosting en cloud-diensten en cross-platform-oplossingen die worden geleverd onder de merknamen Odin en Parallels. Parallels is opgericht in 2000 en telt negenhonderd medewerkers in kantoren in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5246842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.