Managed hosting door True

CeBIT 2015

PAC: T-Systems beheert grootste SAP-cloud

 

T-Systems heeft het grootste cloudplatform van bedrijfssoftwareleverancier SAP in beheer. Dat stelt ict-adviesbureau Pierre Audoin Consultants (PAC) op basis van recent onderzoek. Met meer dan veertig miljoen SAPS (SAP Application Performance Standard) en ruim 2,6 miljoen SAP-gebruikers levert de automatiseerder het grootste cloudhosting-platform, inclusief technisch beheer voor SAP-omgevingen in de wereld, aldus PAC.

Volgens PAC behoort T-Systems tot de top van SAP hostingaanbieders. De dochteronderneming van Deutsche Telekom bedient in totaal zo'n vijf miljoen gebruikers bij vijfhonderd organisaties. Daarvan maken er inmiddels 2,6 miljoen flexibel gebruik van de cloud. Ongeveer 80 procent van de nieuwe klanten voor SAP-diensten kiest bij T-Systems voor schaalbare diensten uit een private cloud.

T-Systems biedt zijn cloudoplossingen aan hoofdzakelijk grootzakelijke organisaties met diensten die uiteenlopen van advies en implementatie tot beheer en servicemanagement. De ict-dienstverlener werkt samen met partners als SAP, Microsoft, Cisco, Salesforce, VMWare, Oracle, SugerCRM en Informatica.

Tijdens de CeBIT 2015, die deze week in Hannover plaatsvindt, demonstreert T-Systems diverse clouddiensten, waaronder de cloudinfrastructuurdiensten vCloud en Cisco InterCloud, het SAP Hana platform en de nieuwe toepassing voor dataorkestratie uit de cloud.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5245139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.