Managed hosting door True

Software AG biedt SaaS via Amazon-cloud

 

Software AG biedt zijn clouddiensten aan via het cloudplatform van Amazon (AWS). De maker van oplossingen voor procesmanagement, integratie en big data streaming analytics, heeft AWS geselecteerd als strategische partner omdat Amazon al jaren bewijst dat het betrouwbare en schaalbare diensten levert.

Op dit moment draaien Software AG’s producten voor portfolio-management (Alfabet Cloud) en procesmodellering en -analyse (Aris Cloud) al bij AWS. Later dit jaar volgen webMethods Integration Cloud, een platform voor hybride applicatie-integratie, en webMethods Agileapps Cloud, een platform voor applicatieontwikkeling en casemanagement.

‘Software AG wil klanten zo veel mogelijk keuzevrijheid bieden en het gebruiksgemak van applicaties verhogen’, zegt Wolfram Jost, cto van Software AG. ‘Transformatie naar de cloud is onderdeel van onze strategie, omdat het zorgt voor flexibiliteit en mogelijkheden om aan te passen op snel veranderende businessmodellen.’

Uitbreiding cloud-portfolio

Software AG zal zijn portfolio van cloud-diensten en -oplossingen in 2015 verder uitbreiden via het partnerkanaal. De focus van partners zal liggen op het bieden van strategische consulting voor cloud-adoptie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5244376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.