Managed hosting door True

UNO koopt Citrix-specialist 2Systems

 

Handen schudden

UNO automatiseringsdiensten uit Rijswijk heeft de activiteiten van werkplekdienstverlener 2Systems uit Zoetermeer overgenomen. Door de overname verbreedt UNO zijn aanbod en kennis van cloudcomputing en virtualisatiesoftware van Citrix. Zeven van de tien medewerkers van 2Systems treden in dienst bij UNO. Daarmee groeit het aantal medewerkers van het ict-bedrijf uit Rijswijk van 25 naar 32 man.

'De propositie van 2Systems is een eenvoudige standaard desktop zonder volledige Office-suite. Het gaat bijvoorbeeld om een werkplek die wordt gebruikt op een afdeling voor schadeafhandelingen. Dat concept is zowel inzetbaar bij kleine bedrijven als organisaties met honderden gebruikers', licht UNO-directeur Remco Onderwater toe.

UNO levert digitale werkplekken op basis van virtuele private cloudomgevingen. Op de klantenlijst staan onder andere de Nederlandse Hartstichting, radiostation FunX en uitzendorganisatie StudenTalent. Door de overname wordt de klantenlijst aangevuld met onder meer de Zoetermeerse broedplaats voor ondernemerschap en ict-innovatie Dutch Innovation Factory en veiligheidsorganisatie The Hague Security Delta.

UNO verwacht door de overname de ingezette groei in cloudcomputingdiensten voort te zetten. De omzet in  het derde kwartaal 2014 ligt volgens het management 36 procent boven het niveau van het derde kwartaal in 2013. Het bedrijf verwacht dat door de overname van de klantportefeuille en medewerkers van 2Systems de omzet met nog eens 40 procent zal groeien. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5206566). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.