Managed hosting door True

PwC helpt bedrijven bij overstap naar Google

 

Internetgigant Google en consultancybureau PwC gaan een samenwerking aan. Het adviesbureau adviseert klanten over de overstap naar zakelijke Google-diensten. Het gaat om een partnership tussen Google for Work (voorheen Google Enterprise) en PwC. PwC gaat bedrijven ondersteunen bij de overstap naar het Google Cloud-Platform, daarnaast bouwt het maatwerk-applicaties en mobiele oplossingen die gericht zijn op diverse sectoren.

PwC zal zich onder andere richten op communicatie- en samenwerkingsoplossingen met de inzet van Google's Gmail, Calendar, Hangouts, Drive en Docs. PwC is ook van plan om samen met Google nieuwe security-diensten op te zetten voor beheer, monitoring en beveiliging van zakelijke automatisering. Daarbij kan het een beroep doen op ruim 450 security engineers van Google.

Google heeft in september 2014 de naam Google Enterprise omgedoopt naar Google for Work. De softwareleverancier vindt de nieuwe naam beter passen bij waar de zakelijke tak van Google. De term ‘enterprise’ wordt vaak gekoppeld aan de grootzakelijke markt, terwijl Google juist wil uitstralen dat het oplossingen levert voor iedereen die werkt.​

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5189607). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.