Managed hosting door True

Elk deelnemend bedrijf krijgt 100.000 dollar

Google helpt start-ups met cloudplatform

 

Dollars

Google kondigt ‘Google Cloud Platform voor Start-ups’ aan. Dit nieuwe programma biedt start-ups de voordelen van een schaalbare infrastructuur. Google helpt zo beginnende start-ups te blijven focussen op de ontwikkeling van hun ideeën, waarbij ze zich geen zorgen hoeven te maken over de infrastructuur. Start-ups profiteren van de voordelen van de cloud en ze hebben tevens de middelen tot hun beschikking om hun ideeën snel te ontwikkelen en schaalbaar te maken.

Deze focus is bijvoorbeeld belangrijk voor start-ups die apps bouwen, waarbij het aantal gebruikers al snel kan groeien tot miljoenen gebruikers. Snapchat verzendt bijvoorbeeld meer dan zevenhonderd miljoen foto’s en video's per dag en de Khan Academy geeft tientallen miljoenen studenten onderwijs. Start-ups die meedoen aan dit programma ontvangen honderdduizend dollar. Onderdeel daarvan is een ‘Cloud Platform-tegoed’, 24/7 support en technische ondersteuning van Google.

Om in aanmerking te komen moet een start-ups geselecteerd zijn door incubators, accelerators of investeerders. Google werkt op dit moment samen met meer dan vijftig partners wereldwijd om dit programma beschikbaar te stellen aan start-ups die minder dan vijf jaar bestaan, minder dan vijf miljoen dollar aan funding hebben en waarvan de jaarlijkse inkomsten minder dan vijfhonderdduizend dollar bedragen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5171255). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.