Managed hosting door True

Hybrid Service krijgt nieuwe naam

VMware introduceert het vCloud Air Network

 

Cloud- en virtualisatiespecialist VMware kondigt het VMware vCloud Air Network aan, een netwerk van gevalideerde clouddiensten gebaseerd op VMware-technologie. Het netwerk biedt organisaties meer keuze en flexibiliteit zodat ze profiteren van de voordelen van de hybride cloud. Er nemen meer dan 3800 VMware Service Provider-partners aan deel en het netwerk vormt daarmee een uitbreiding van het VMware Service Provider Program (VSPP).

VMware kondigt daarnaast aan dat VMware vCloud Hybrid Service voortaan VMware vCloud Air heet. Met deze naamsverandering wil VMware uitstralen dat het ‘value added as a service-diensten’, als infrastructure as a service, desktop as a service, disaster recover as a service, aan klanten levert via zijn hybride cloudplatform. Toekomstige as a service-oplossingen van VMware krijgen ook ‘Air’ in hun naam, zodat ze in lijn zijn met deze strategie.

Partnerstatussen

Binnen het VMware vCloud Air Network kunnen klanten hun partners nu ook beter identificeren en selecteren dankzij een nieuw ‘badging’-systeem. Service providers die worden aangeduid als ‘IaaS Powered’ bieden clouds gebaseerd op VMware vSphere-technologie. Partners die ‘Hybrid Cloud Powered’ zijn, hebben hun dienst gevalideerd door gebruik te maken van VMware vCloud Director om een tweeledige workflow mogelijk te maken tussen de klantomgeving en de partnercloud. ‘Horizon DaaS Powered’-partners hebben gevalideerde clouds die desktop as a service-implementaties ondersteunen.

‘We zien enorme potentie voor VMware vCloud Air nu steeds meer organisaties aan het bekijken zijn hoe ze kunnen profiteren van de operationele en economische voordelen van de hybride cloud’, zegt Bill Fathers, executive vice president en general manager van de business unit Hybrid Cloud Services van VMware. ‘Het VMware vCloud Air Network is een ander belangrijk onderdeel van onze cloudstrategie. Het maakt namelijk keuze en flexibiliteit mogelijk voor de klant die zijn ideale, lokale clouddienst op basis van VMware-technologie kan kiezen. Zodoende kan de it-afdeling van klanten het datacenter en applicaties uitbreiden naar de cloud.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5153552). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.