Managed hosting door True

Unitt koopt Amazon-cloudspecialist Gimiscale

 

Handen schudden

Het Amsterdamse Unitt Nederland heeft cloudaanbieder Gimiscale uit Barendrecht overgenomen. Met de overname breidt Unitt zijn private cloudaanbod uit met publieke clouddienstverlening voor hogere marktsegmenten. Gimiscale is een zogeheten ‘Amazon Web Services Advanced Consulting Partner’ en biedt rond het Amazon-cloudnetwerk diverse aanvullende diensten. Bij het bedrijf werken zo'n tien man. Unitt Nederland is in 2013 speciaal opgezet voor de Nederlandse markt door het Belgische hostingbedrijf Combell Solutions.

Gimiscale werd in 2011 opgericht door een team van cloud computing-specialisten. Volgens Unitt voegt dit bedrijf specifieke kennis en ervaring toe op het gebied van het configureren, implementeren en beheren van publieke cloud-infrastructuren. Hans Reinhart, algemeen directeur van Unitt Nederland, biedt deze bundeling van krachten 'de voordelen van de public cloud in de hogere marktsegmenten, onder de vertrouwde paraplu van Unitt’s ISO 27001-gecertificeerde organisatie en aan de hand van ITIL-gebaseerde processen.'

Het Belgische hostingbedrijf Combell Solutions richtte in 2013 een apart merk op voor het aanbieden van managed hosting: Unitt. Ook in Nederland werd een vestiging geopend. Sinds 1 januari van dit jaar staat Unitt op eigen benen. Beide bedrijven maken deel uit van de Belgische moedermaatschappij Intelligent Groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5152924). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.