Managed hosting door True

IS Group sluit cloudcontract met Microsoft

 

Cloud computing

De Nederlandse it-dienstverlener IS Group heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Microsoft voor het leveren van hybride cloud computing-oplossingen voor bedrijfskritische e-commerce websites, mediadiensten en Software-asa-Service (SaaS)-ondernemingen. IS draagt zorg voor het 24/7 management van de hybride cloudomgeving en biedt een groot aantal managed services en uitgebreide monitoring- en rapportagemogelijkheden.

Centraal bij deze samenwerking staat de zogenaamde hybride cloud. Deze maakt het mogelijk om losstaande onderdelen van een it-infrastructuur (on-premise, private cloud en public cloud) met elkaar te verbinden, zodat applicaties en data op de meest geschikte plek kunnen draaien. Dat kan een specifieke locatie of land zijn, of juist gedistribueerd over de hele wereld. Met Microsoft Azure voorziet Microsoft in cloudcapaciteit op wereldwijde schaal.

‘Met deze propositie nemen we een aantal belangrijke drempels weg voor de adoptie van cloud computing als volwaardige it-oplossing’, zegt Jan Willem des Tombe, ceo van IS Group. ‘We leveren kennis en kunde om de stap naar de cloud te maken en we garanderen beschikbaarheid en performance van de cloud. Daarbij staan we in voor de veiligheid van applicaties en data. De specifieke kennis van IS als Nederlandse service provider in combinatie met de wereldwijde schaal van Microsoft Azure maakt dit tot een gewilde propositie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5141901). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.