Managed hosting door True

Avit Systems neemt IP Dialtone over

 

Handen schudden

Netwerkintegrator Avit Systems uit Nieuwegein neemt clouddienstverlener IP Dialtone uit Lisse over. Feitelijk gaat het om Jasper van 't Wout, oprichter van die eenmanszaak, die per 1 juli 2014 werd benoemd tot directeur services bij Avit en nu bekendmaakt dat de overname een feit is. Avit verwacht door het aantrekken van Van 't Wout en zijn klanten de kennis en diensten van cloud computing flink uit te breiden.

IP Dialtone is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en beheren van cloud infrastructuren en -diensten. Daarbij kiest het meestal een hybride aanpak. Het bedrijf werd in 2006 opgericht. Van ’t Wout is ook één van de oprichters van netwerkspecialist Digacom die in 2009 is overgenomen door BAM Techniek, (onderdeel van Koninklijke BAM Groep).

Ronald Kraanen, algemeen directeur Avit Systems: 'Met de overname van IP Dialtone kunnen we de volgende stap zetten met onze Avit Cloud Solutions.' Kraanen wil via de overname de dienstverlening verbeteren en innovatieve en betaalbare clouddiensten leveren.

Jasper van ’t Wout: 'Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar innovatieve cloud-oplossingen die voorzien in hun specifieke zakelijke behoeften. Daarbij is een hybride aanpak, met zowel een on-premise deel als een cloud-deel, vaak de beste oplossing.' Hij benadrukt dat een bedrijfszekere infrastructuur die goed moet worden ingericht en beheerd daarvoor een vereiste is.

Cisco en Netapp

Avit is netwerk-integrator voor branchegerichte, infrastructurele ict-projecten. Het bedrijf zorgt voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de ict-architectuur. Het is gecertificeerd door Cisco en Netapp. Bij Avit werken vijftig mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5135013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.