Managed hosting door True

Aardbeiencase van CSC wint EuroCloud Award

 

Met de ‘aarbeiencase’ sleepten it-dienstverlener CSC en Agrimore de Best User Case Private Sector Award in de wacht tijdens de EuroCloud Nederland Awards 2014. De oplossing van Agrimore maakt gegevens van versproducten voor de vraagmarkt beschikbaar. Zo krijgen partijen inzicht in het aanbod en de kwaliteit van bijvoorbeeld aardbeien van de verschillende aanbieders op de markt.

Winnaar in de categorie Best Business Case Publieke sector is Fundaments met een cloudoplossing voor basisscholen. De Best Cloud Startup Award ging naar eVerbinding met e-factureren voor het mkb en de winnaar van de award voor Best Cloud Product is Vanenburg/Fortierra met informatievoorziening rondom vastgoedobjecten. De awards zijn uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van IBM Nederland te Amsterdam.

De vier winnaars van de EuroCloud Nederland Awards 2014 mogen hun cases presenteren tijdens het jaarlijkse EuroCloud Europe Congres dat plaatsvindt in Luxemburg van 30 september tot 1 oktober. Alle prijswinnaars uit de deelnemende EuroCloud landen zijn daar aanwezig en dingen daar mee naar de Europese Awards in hun categorie. Een belangrijk critiria voor de jury was dan ook of de inzending ook op het Europese podium een visitekaartje voor de Nederlandse cloudindustrie kan betekenen, liet juryvoorzitter Richard Nijhoff weten. 

Stichting EuroCloud Nederland is een kennisnetwerk van bedrijven, instellingen en individuen met belangstelling voor of belangen in Cloud Computing. Dit zijn gebruikers, aanbieders, overheden, adviseurs en onderzoekers. De Stichting is onderdeel van de Europese federatie van nationale EuroClouds de Europese federatie van regionale EuroClouds. Eurocloud is onafhankelijk en vervult een brugfunctie tussen industrie, eindgebruikers en de politiek.

EuroCloud wil de ontwikkeling van Cloud-diensten in Europa bevorderen en de toepassing ervan stimuleren. EuroCloud moet het zakendoen, het aangaan van technologische relaties en kennisontwikkeling versnellen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5129998). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.