Managed hosting door True

Dreamforce 2013 rekent op 130.000 bezoekers

 

Salesforce.com organiseert deze week de elfde editie van Dreamforce. Dreamforce 2013 vindt plaats van 18 tot en met 21 november in San Francisco en staat te boek als de grootste softwareconferentie. Salesforce.com geeft tijdens Dreamforce het laatste nieuws over de organisatie vrij. De organisatie rekent op honderddertigduizend bezoekers.

'In de elf jaar dat salesforce.com Dreamforce organiseert is het, met meer dan honderddertigduizend geregistreerde deelnemers, uitgegroeid tot de grootste softwareconferentie ter wereld', zegt Marc Benioff, chairman en ceo salesforce.com. Benioff host gedurende Dreamforce verschillende keynotes met gasten als Facebook’s coo Sheryl Sandberg en Yahoo’s President en ceo Marissa Mayer.

Meer dan 4500 C-level executives zijn aanwezig en naar verwachting zullen nog eens tweehonderdduizend mensen Dreamforce volgen via Salesforce Live. Met meer dan 1250 sessies kunnen aanwezigen deelnemen aan interactieve sessies, hands-on trainingen en duizenden live demonstraties. Dit jaar zijn meer dan 350 partners aanwezig op de Cloud Expo. Daarnaast kunnen honderden teams strijden om hackaton-prijzen die te winnen zijn in de Salesforce $1 Million Hackaton.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4929454). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.