Managed hosting door True

123Cloud gaat cloudverbond aan met CohesiveFT

 

Cloud computing

Benelux-cloudprovider 123Cloud gaat een samenwerking aan met de Amerikaanse IaaS-leverancier CohesiveFT. Hiermee claimt 123Cloud de eerste public cloud-provider te zijn die een complete virtual private cloud (vpc)-suite biedt van connectiviteitsdiensten. De nieuwe dienst krijgt de naam VNS3 mee.

Dankzij de samenwerking maakt 123Cloud het voor organisaties mogelijk om de voordelen van public cloud-diensten op een veilige manier te koppelen aan private omgevingen zonder dat dit om complexe configuratie-instellingen vraagt. Naast de virtuele computerkracht, virtuele opslag en het onderliggende netwerk zijn het virtual private clouds die klanten vragen binnen generieke compute cloud-omgevingen. Voorheen was het toevoegen van vpc-functies aan de hardware en virtuele lagen een tijdrovend en ingewikkeld proces dat nu vereenvoudigd is.

Zo geeft VNS3 een organisatie de mogelijkheid en flexibiliteit om de infrastructuur te voorzien van software defined networking. Veel klanten worstelen met de voortzetting van operaties binnen hun disaster recovery-strategie. De dienst van 123Cloud en CohesiveFT maakt het mogelijk om systeemintegratiediensten te implementeren via de cloud en verrijkt de optie om de on-premise infrastructuur te koppelen aan public cloud-diensten. VNS3 biedt klanten edge connectivity-oplossingen en de mogelijkheid voor virtuele local area networks (vlan).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4814782). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.