Managed hosting door True

Stel je datacentervraag en win een iPad Mini

‘Hybride is ideale opstap naar publieke cloud’

 

Organisaties zijn vaak huiverig voor de publieke cloud en kiezen daarom meestal voor een private cloud. Wat veel organisaties echter niet weten, is dat er ook een tussenvorm bestaat tussen deze twee uiterste clouds: de hybride cloud. Daarin kunnen bedrijfskritische toepassingen in de private cloud worden ondergebracht en overige zaken in de publieke cloud. Computable en datacenterdienstverlener Equinix ontvangen hierover graag vragen van lezers.

Biedt de hybride cloud alleen maar voordelen of zijn er ook nadelen waarmee rekening moet worden gehouden? En is de hybride cloud het beste van de twee cloudwerelden publiek en private? Linksom, rechtsom of dwars door het midden, alle drie deze cloudvormen hebben een datacenter nodig. Equinix en Computable gaan via een speciale kennissessie via Twitter er proberen achter te komen of en zo ja, waarom de hybride cloud de ideale opstap is naar de publieke cloud. Zij roepen lezers van Computable op om deel te nemen aan deze sessie en om vragen in te dienen over het onderwerp ‘hybride cloud’.

Datacenterperspectief

Beide partijen gaan graag in op onderwerpen als private en publieke clouds, het moment van ovstappen tussen verschillende cloudvormen en rol van het datacenter de hybride cloud. Equinix zal vragen van Computable-lezers beantwoorden vanuit datacenterperspectief. Vragen kunnen worden ingediend via Twitter.

Equinix-medewerkers Derek Jager, Denis Dincic en Seth ten Pas zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Twitter-gebruikers moeten eerst Equinix op Twitter volgen (@EquinixNL) en kunnen vervolgens alle vragen stellen binnen het thema. De medewerkers van Equinix reageren en geven antwoord via een persoonlijk bericht. Voor de interactieve kennissessie ‘Equinix geeft antwoord’ wordt de hashtag #EQGA gebruikt.

iPad Mini

Equinix en Computable willen met de Twitter-actie zoveel mogelijk relevante datacentervragen verzamelen en beantwoorden. Om lezers te stimuleren ook een vraag in te dienen, beloont Equinix iedere werkdag de allerbeste, relevante vraag met een iPad mini, het kleine tablet van hardwareleverancier Apple. In totaal worden er in de week van 10 tot en met 16 juni dus vijf iPad mini’s weggegeven. Een vraag kan tot 0.00 uur worden ingediend voor het winnen van een iPad mini. Vragen die na dit tijdstip worden ingediend, worden na afloop van de Twitter-sessie door Equinix beantwoord.

De redactie verzamelt alle reacties en gestelde vragen en ontvangt zoveel mogelijk antwoorden van Equinix. Deze worden gebundeld en gebruikt om een redactioneel artikel over te schrijven. Hierin komt aan bod wat de mogelijkheden van datacenters zijn en waar de grote pluspunten voor organisaties zitten.

Opstellen Twitter-bericht

Bezoekers van Computable.nl kunnen tijdens de Twitter-week vragen stellen aan medewerkers van Equinix. Dit kan alleen via Twitter. In een Twitter-bericht wordt de volgende informatie vermeld: @EquinixNL #EQGA. Bezoekers moeten Equinix op Twitter volgen en ontvangen via een persoonlijk bericht, dat niet te zien is voor anderen, een reactie of antwoord op hun vraag.

Overige subthema’s

Vandaag wordt het subthema ‘hybride cloud’ behandeld. Gisteren kwam ‘private vs. publieke cloud’ aan bod en de komende dagen volgen nog de datacenterthema’s pay-per-use applicaties, on-premises applicaties in het datacenter en de emotionele aspecten die spelen rondom de controle bij de keuze voor een datacenter. Mocht je over deze subthema’s al vragen willen stellen, dan kan daarvoor op Twitter de hashtag #EQGA worden gebruikt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4750498). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.