Managed hosting door True

Stel je datacentervraag en win een iPad mini

‘Publieke cloud is nog brug te ver’

 

Cloud management

Al sinds de komst van cloud computing is er discussie of een organisatie voor een private of publieke cloud moet kiezen. De grootste drempel voor een publieke cloud lijkt de beveiliging te zijn. Hierdoor wordt er in Nederland vooral gekozen voor een private cloud en lijkt de publieke cloud het onderspit te delven. Computable en datacenterdienstverlener Equinix ontvangen hierover graag vragen van lezers.

Want is de keuze voor de private cloud wel zo logisch en is het verstandiger nog even te wachten met een publieke cloud? Equinix en Computable gaan proberen hier achter te komen met een speciale kennissessie via Twitter. Zij roepen lezers van Computable op deel te nemen aan deze sessie en vragen in te dienen over het onderwerp ‘private versus publieke cloud’.

Datacenterperspectief

Beide partijen gaan graag in op onderwerpen als zekerheden binnen private en publieke clouds, veiligheidsgaranties en de verschillen tussen deze twee cloudsmaken. Equinix zal vragen van Computable-lezers beantwoorden vanuit datacenterperspectief. Vragen kunnen worden ingediend via Twitter.

Equinix-medewerkers Derek Jager, Denis Dincic en Seth ten Pas zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Twitter-gebruikers moeten eerst Equinix op Twitter volgen (@EquinixNL) en kunnen vervolgens alle vragen stellen binnen het thema. De medewerkers van Equinix reageren en geven antwoord via een persoonlijk bericht. Voor de interactieve kennissessie ‘Equinix geeft antwoord’ wordt de hashtag #EQGA gebruikt.

iPad mini

Equinix en Computable willen met de Twitter-actie zoveel mogelijk relevante datacentervragen verzamelen en beantwoorden. Om lezers te stimuleren ook een vraag in te dienen, beloont Equinix iedere werkdag de allerbeste, relevante vraag met een iPad mini, het kleine tablet van hardwareleverancier Apple. In totaal worden er in de week van 10 tot en met 16 juni dus vijf iPad mini’s weggegeven. Een vraag kan tot 0.00 uur worden ingediend voor het winnen van een iPad mini. Vragen die na dit tijdstip worden ingediend, worden na afloop van de Twitter-sessie door Equinix beantwoord.

De redactie verzamelt alle reacties en gestelde vragen en ontvangt zoveel mogelijk antwoorden van Equinix. Deze worden gebundeld en gebruikt om een redactioneel artikel over te schrijven. Hierin komt aan bod wat de mogelijkheden van datacenters zijn en waar de grote pluspunten voor organisaties zitten.

Opstellen Twitter-bericht

Bezoekers van Computable.nl kunnen tijdens de Twitter-week vragen stellen aan medewerkers van Equinix. Dit kan alleen via Twitter. In een Twitter-bericht wordt de volgende informatie vermeld: @EquinixNL #EQGA. Bezoekers moeten Equinix op Twitter volgen en ontvangen via een persoonlijk bericht, dat niet te zien is voor anderen, een reactie of antwoord op hun vraag.

Overige subthema’s

Vandaag wordt het subthema ‘private vs. publieke cloud’ behandeld. De komende dagen volgen de datacenterthema’s hybride cloud, pay-per-use applicaties, on-premises applicaties in het datacenter en de emotionele aspecten die spelen rondom de controle bij de keuze voor een datacenter. Mocht je over deze subthema’s al vragen willen stellen, dan kan daarvoor op Twitter de hashtag #EQGA worden gebruikt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4750032). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.