Managed hosting door True

Oyens & Van Eeghen besteedt IT uit aan CSC

 

CSC

CSC heeft een contract met Bank Oyens & Van Eeghen ondertekend voor outsourcing van de it-infrastructuur. Het contract heeft een looptijd van drie jaar. CSC gaat de bank infrastructure as a service (IaaS) leveren op een veilige en betrouwbare manier. Daarnaast neemt CSC de e-mailservice en SQL-databases van Bank Oyens & Van Eeghen in beheer.

IaaS is een doorontwikkeling van het traditionele datacenter hosting-model met als belangrijkste kenmerk dat it als een utility wordt aangeboden via een flexibel contract. CSC gebruikt hiervoor zijn multi-tenant cloudoplossing CloudCompute, waarvan de fysieke oplossing zich bevindt in het datacenter in Amsterdam. Bank Oyens & Van Eeghen is inmiddels gemigreerd naar de CSC-cloud in Nederland.

‘Wij zijn er trots op dat Bank Oyens & Van Eeghen met ons de overeenkomst voor outsourcing van de it-infrastructuur is aangegaan voor de komende jaren’, zegt Mark van Dijk, managing director van CSC. Hij denkt dat Bank Oyens & Van Eeghen vooral voor de clouddiensten heeft gekozen door de specifieke kennis van CSC van de financiële sector.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4743869). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.