Managed hosting door True

Interoute breidt cloudplatform uit met NetApp

 

Applicatiehoster Interoute heeft Interoute Scalable Storage (ISS) uitgebreid met de mogelijkheid om on demand gebruik te maken van NetApp Storage Virtual Machines (SVM). De NetApp-SVM’s worden ingebouwd in Interoute’s vijf Virtual Data Centre Zones in Amsterdam, Berlijn, Genève, Londen en Parijs, geïntegreerd in het hart van Interoute’s Europese cloudplatform en verbonden door het glasvezelnetwerk van Interoute. Klanten kunnen één van deze of alle datacenters selecteren als NetApp-opslaglocatie, waardoor ze aan Europese privacywetgeving kunnen voldoen.

ISS is beschikbaar via de Interoute CloudStore, een online marktplaats voor applicaties en appliances die is geïntegreerd met Virtual Data Centre. Door de uitbreiding van ISS met NetApp Storage Virtual Machines kunnen klanten hun opslagcapaciteit veilig vergroten via Interoute Virtual Data Centre. Deze flexibiliteit wordt afgerekend op basis van gebruik, geeft directe toegang tot de data en de mogelijkheid om voor specifieke locaties te kiezen zodat de regelgeving wordt nageleefd. Het eigendom van de data en de controle daarover blijft volledig bij de klant: de klant kiest in welke locatie de data worden opgeslagen en deze gegevens kunnen alleen door de klant verplaatst worden.

Door de integratie met Interoute’s Europese MPLS/ip-netwerk kan de cloudstorage van NetApp zowel binnen een public cloud als binnen een private cloud worden ingezet. Doordat Interoute eigenaar is van het netwerk kunnen klanten veilig en gratis gegevens verplaatsen tussen NetApp-storage-units in verschillende virtuele datacenters. Op die manier kan een geografisch gespreide back-up- en disaster recovery-oplossing worden gecreëerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4740148). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.