Managed hosting door True

Microsoft komt met vernieuwd zakelijk Office 365

 

Microsoft brengt dit jaar wereldwijd zijn nieuwe generatie Office 365 voor de zakelijke markt uit. Er zijn drie smaken: Office 365 ProPlus voor de grootzakelijke markt, Office 365 Midsize Business voor middelgrote bedrijven en Office 365 Small Business Premium voor het kleinbedrijf. De cloudvariant van Microsoft Office beschikt naast de gebruikelijke kantoorsoftware ook over de nieuwere diensten, zoals SharePoint, Yammer en - in juni - Lync-Skype verbindingen.

Het nieuwe online Office 365-aanbod is inmiddels beschikbaar in zeventien talen en 69 markten. Later komen hier nog eens zestien andere talen en twintig markten bij. Office 365 was in eerste instantie gebaseerd op Office 2010, maar Microsoft heeft de cloudsuite voor de nieuwe generatie gebaseerd op Office 2013.

Het goedkoopste pakket is Office 365 Small Business Premium, bedoeld voor bedrijven tot tien werknemers. Het pakket bestaat uit de applicaties Access, Excel, InfoPath, Lync, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, SkyDrive Pro en Word. Voor bedrijven tot 250 werknemers is er Office 365 Midsize Business. Deze abonnementsvorm biedt als extraatje online toegang tot Exchange, Lync en SharePoint. Bedrijven met 250 of meer werknemers kunnen het Office 365 ProPlus-pakket gebruiken.

Volgens Microsoft is er grote belangstelling voor Office365. Sinds de lancering medio 2011 behoort de clouddienst tot de snelstgroeiende activiteiten in de geschiedenis van het bedrijf, aldus het softwareconcern. Een op de vijf zakelijke Office-gebruikers zou inmiddels zijn overgestapt op de abonnementendienst.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4682882). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.