Managed hosting door True

IBM koopt Kenexa voor ruim 1 miljard euro

 

IBM

Ict-leverancier IBM heeft voor ruim één miljard euro (1,3 miljard dollar) leverancier van recruitment- en talentmanagementoplossingen Kenexa overgenomen. Door de overname breidt IBM zijn mogelijkheden voor social business uit. Naar verwachting wordt de overname in het vierde kwartaal van 2012 afgerond.

Kenexa is met 2800 medewerkers actief in 21 landen. Het bedrijf heeft bijna negenduizend klanten. IBM blijft de huidige Kenexa-klanten ondersteunen en de technologieën van het bedrijf worden verder uitgebreid. De Kenexa-klanten krijgen toegang tot het bredere portfolio van IBM.

Met de frontoffice-toepassingen van Kenexa breidt IBM zijn social-technologieplatform uit. Wereldwijd kunnen klanten met de software problemen bij de klantenservice opsporen en voorkomen voordat het daadwerkelijk een probleem wordt. Ook is het met Kenexa mogelijk om producten en diensten sneller in de markt te zetten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4554830). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.