Managed hosting door True

IBS vervangt A/P Workflow door Medius

 

Handen schudden

Erp-leverancier IBS (International Business Systems) vervangt zijn A/P Workflow-toepassing door de Procure-2-Pay-oplossing van Medius. Beide van oorsprong Zweedse bedrijven hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Daarbij is ook afgesproken dat er gezamenlijk een interface wordt ontwikkeld tussen het workflow-platform Mediusflow en het bedrijfssoftware-pakket IBS Enterprise. IBS ondersteunt de A/P Worflow-tool nog tot en met 2015.

Door de nauwe samenwerking verwachten de bedrijven elkaars klanten beter te kunnen ondersteunen. De klanten van IBS krijgen een innovatiever aanbod voor de automatisering en efficiëntere afhandeling van hun administratieve werkstroomprocessen, terwijl klanten van Medius gebruik kunnen maken van de gevirtualiseerde cloudoplossing van IBS.

Beide bedrijven zijn internationaal actief, onder andere op de Nederlandse markt. Medius haalde begin dit jaar nog een opdracht bij kabelbedrijf Draka Nederland binnen voor het leveren van het factureringssysteem Procure-2-Pay-oplossing. Babywinkelketen Prénatal koos afgelopen april voor de gehele Mediusflow-suite. IBS richt zich met zijn software voor erp (enterprise resource planning) vooral op de middelgrote markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4511203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.