Managed hosting door True

Synmotive wordt distributeur RunMyProcess

 

Handen schudden

Cloud services integrator Synmotive is benoemd tot distributeur van RunMyProcess voor de Benelux. RunMyProcess ontwikkelt en levert oplossingen die gericht zijn op het in de cloud draaien van bedrijfsprocessen. Met de geavanceerde tools van RunMyProcess kunnen grote en kleine bedrijven eenvoudig meerdere complexe workflows combineren en integreren.

Synmotive adviseert bedrijven die over willen stappen op cloud services. Daarnaast zorgt Synmotive voor de implementatie en integratie van Google Apps en RunMyProcess. De krachtenbundeling van Synmotive en RunMyProcess stelt beide partijen in staat geïntegreerde oplossingen te bieden voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Daarnaast wordt het dankzij het gecombineerde aanbod van Synmotive en RunMyProcess heel eenvoudig om bedrijfsprocessen aan erp-toepassingen te koppelen. Daarbij maakt het niet uit of deze on-premise, extern gehost of in de cloud aangeboden worden. De aangeboden oplossingen van beide partijen stelt bedrijven in staat om hun productiviteit te verhogen, hun efficiency te verbeteren en de total cost of ownership (tco) te verlagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4445558). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.