Managed hosting door True

Red Hat-partner helpt klant met cloud-projecten

 

Red Hat, leverancier van open source-oplossingen, benadrukt vandaag het belang van zijn Premier Business partners met een virtualisatie specialisatie. Dit in navolging van het in januari 2012 gelanceerde Red Hat Enterprise Virtualization 3.0, een open virtualisatie alternatief dat betere prestaties, schaalbaarheid, beveiliging, beheerbaarheid en kostenvoordeel biedt. Deze partners bieden klanten een solide basis voor een toekomstige cloud-architectuur.

Red Hat virtualisatiepartners in Nederland bieden een lokaal contact met Red Hat gecertificeerde expertise om te adviseren over virtualisatie- en cloud-implementaties en -plannen. Deze gespecialiseerde technologie accreditatie is een belangrijke bevestiging voor die partners die willen mee groeien en ontwikkelen met Red Hat. Mede gezien de investeringen van Red Hat in zijn enterprise virtualisatietechnologie en de continue inspanningen om operationele efficiëntie voor klanten te verbeteren.

Succesvolle virtualisatie implementaties leggen de basis voor cloud computing-strategieën. Veel enterprises hebben een open source-benadering omarmt vanwege de flexibiliteit en het kostenvoordeel. Op basis van de open source Kernel-gebaseerde Virtual Machine (KVM) hypervisor, biedt Red Hat Enterprise Virtualization 3.0 een open en interoperabele oplossing zonder de lock-in van gesloten platformen. Partners die beschikken over de specialisatie op het gebied van Red Hat virtualisatie werken nauw samen met klanten om een succesvolle overgang naar virtualisatie en cloud computing, adoptie en training mogelijk te maken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4440620). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.