Managed hosting door True

Softwarebedrijf 4PS hoort weer bij 'Microsoft-elite'

 

Het Edese softwarebedrijf 4PS behoort wederom tot de Inner Circle van Microsoft. Dit maakte Microsoft bekend tijdens het jaarlijkse partnerevenement in de Verenigde Staten, Inspire. 4PS dat ook vestigingen heeft in Gent, Hasselt (België) en het Engelse Birmingham, zit hierdoor bij de wereldwijde top-één-procent van Microsoft Business Application-partners.

Microsoft kiest deze 'elite' op basis van hun bedrijfsprestaties, innovatieve oplossingen en focus op digitale transformatie. Als Gold Partner van Microsoft heeft 4PS bedrijfssoftware ontwikkeld specifiek voor de bouwnijverheid en installatiebranche. 4PS hecht zwaar aan het partnerschap met Microsoft. Het erp-systeem 4PS Construct is namelijk gebaseerd op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central, waar het bedrijf uit Ede veel ervaring mee heeft.

Als Inner Circle partner krijgt 4PS als eerste de nieuwste technologische previews vanuit Microsoft. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met het Microsoft Development team in Kopenhagen.

Afgelopen mei nam 4PS een meerderheidsbelang in Be-Sync. Dit bedrijf uit Lunteren helpt bouwbedrijven met software voor projectmatig werken en informatiemanagement, gebaseerd op de Microsoft-suite. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7042474). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.