Managed hosting door True

VMware geeft Vancis cloud verified-status

 

Cloud weg

Cloud- en hostingdienstverlener Vancis uit Amsterdam heeft de VMware cloud verified-status behaald. Het bereiken van dit niveau geeft aan dat Vancis diensten aanbiedt die volledig draaien op de cloudinfrastructuur van VMware en dat deze gevalideerd zijn door VMware. Naar eigen zeggen is Vancis de vierde Nederlandse serviceprovider en de 65e leverancier ter wereld met deze status.

‘Partners met de VMware Cloud Verified-status bieden organisaties complete en geavanceerde VMware cloud-technologieën, evenals interoperabiliteit tussen clouds om klanten te ondersteunen in hun bedrijfsvoering’, licht Hervé Renault, binnen EMEA-regio verantwoordelijk voor de VMware-cloudproviders, toe.

Het wereldwijde netwerk van VMware bestaat uit meer de vierduizend VMware cloudproviders die gebruikmaken van de cloudinfrastructuur van VMware. Deze providers bieden volgens het bedrijf cloudoplossingen en –diensten in meer dan honderdtwintig landen.

Andere koers

Het Amsterdamse Vancis kondigde in 2018 een reorganisatie aan waarbij een tiental medewerkers werd ontslagen. Het bedrijf gaf destijds aan de vraag naar on premise infrastructuurdiensten te zien teruglopen en meer diensten met toegevoegde waarde te willen leveren, zoals technisch applicatiebeheer en advisering over it-architectuur en cloudinfrastructuur. 

Om een en ander in goede banen te leiden, nam het bedrijf anders geschoolde mensen aan. Afgelopen maart vond er ook een 'wisseling van de wacht' plaats. Jeroen Luigjes volgde toen Cees de Jong op die het tijd vond voor een nieuwe generatie. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6781859). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.