Managed hosting door True

Ingram Micro klimt op tot platinum partner Micro Focus

 

De Amerikaanse distributeur Ingram Micro, met vestigingen in de Benelux, is benoemd tot Platinum Value Added Distributeur van het Engelse softwarebedrijf Micro Focus. Via deze status claimt de distributeur zijn klanten en partners beter te bedienen.

De producten en oplossingen van Micro Focus zijn verdeeld in zes productgroepen, waaronder 23 productportfolio’s vallen. Ingram Micro heeft inmiddels tal van certificeringen binnen de productportfolio’s behaald en werk al jaren samen met de Engelse organisatie. Hiermee mag het zich Platinum Value Added Distributeur noemen.

Ingram Micro heeft door de jaren heen partners geholpen met het opzetten van nieuwe projecten. Met de nieuwe status zegt de distributeur nu nog meer voor zijn klanten te kunnen betekenen. ‘In de vorm van productdemonstraties en ondersteuning in het gehele offertetraject is Ingram Micro in staat om kennis en vaardigheden te delen met zijn partners zodat zij hun status kunnen verhogen’, aldus Micro Focus.

Micro Focus biedt een portfolio aan enterprise-software met ingebouwde analytics. Het hoofdkantoor is gevestigd in het VK. Daarnaast beschikt het over vestigingen in Amstelveen en Brussel. Het Amerikaanse Ingram Micro bedient de Benelux-markt vanuit kantoren in Diegem en Utrecht. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6642779). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.