Managed hosting door True

Huawei benoemt ConoScenza tot Gold Partner

 

Digitale werkplekspecialist ConoScenza uit Amersfoort (hoofdkantoor) is door Huawei Enterprise Benelux benoemd tot Gold Partner. ConoScenza is naar eigen zeggen de derde Nederlandse it-dienstverlener met deze hoogste partneronderscheiding.

Marcel Funke, samen met Niels van Dijk directeur bij ConoScenza, stelt dat zijn bedrijf met name op het gebied van server, storage en networkingoplossingen producten van Huawei afneemt. Hij prijst met name de op maat gemaakte oplossingen. ‘Geen organisatie is hetzelfde, een standaard out-of-the-box oplossing werkt dan ook in de meeste gevallen niet. Bij ConoScenza werken we graag aan een ‘best-fit oplossing’, maar hierbij zijn we wel afhankelijk van onze leveranciers. Bij Huawei zijn we erg te spreken over de grote R&D-afdeling van circa tachtigduizend medewerkers die naast branchegerichte oplossingen ook oplossingen op maat maakt voor individuele organisaties. Daarnaast leveren de server, storage en networking oplossingen van Huawei bewezen hoge prestaties, maar mocht zich toch een storing of probleem voordoen, dan staat de supportafdeling met volledige focus klaar.’

Wing Leung, binnen Huawei verantwoordelijk voor het kanaal: ‘ConoScenza heeft in een zeer korte tijd laten zien een value add partner te zijn met de juiste focus om het verschil te maken bij eindklanten. De technische kennis en de ervaring van het salesteam van ConoScenza zorgen ervoor dat de innovatieve oplossingen van Huawei een perfecte match zijn’.

ConoScenza

"Bij ConoScenza werken we graag aan een ‘best-fit oplossing"

ConoScenza is in 2007 opgericht door Marcel Funke en Niels van Dijk. De onderneming biedt het midden- en grootbedrijf specialistische ondersteuning binnen de it-afdeling,  binnen projecten en op het gebied van beheer (managed services). Het bedrijf focust op de overheid, zorg en verzekeraars. Bekende klanten zijn gemeente Groningen, UMC Utrecht en Achmea. ConoSzena heeft vestigingen in Amersfoort (hoofdkantoor), Groningen en Den Bosch, waar in totaal zo’n negentig mensen werkzaam zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6631358). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.