Managed hosting door True

Wentzo Wireless is platinum partner Aruba

 

Jaap Goris, salesconsultant bij Wentzo, ontvangt de nieuwe partnerstatus van Evert Suur, channelmanager bij Aruba Networks.

HPE heeft Wentzo Wireless tot platinum partner van Aruba benoemd. Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus. Het bedrijf ontving de status vanwege succesvolle projecten op basis van Aruba-oplossingen en de hoge mate van portfoliokennis.

De voormalige Annakerk in Amstelveen vormde dit jaar het decor van het HPE Channel New Years Event. Naast de introductie en visie van HPE’s nieuwe channeldirecteur Marjella Spanjaart, werden de aanwezige HPE/Aruba partners in het zonnetje gezet.

As a service-propositie

Waar Wentzo twee jaar geleden nog Silver partner was en vorig jaar de Gold status wist te bereiken, werd het bedrijf dit jaar bekroond als Aruba Platinum Partner. Volgens Ton Baretta, channelmanager bij Aruba Networks, heeft Wentzo een unieke groei laten zien waarbij de Platinum Partner-status het bewijs vormt van een zeer hoog kennisniveau. ‘Daarnaast weet Wentzo op een bijzondere manier aan te sluiten op de behoeften van klanten, onder meer door zijn as a service-propositie.’

Channelmanager Ton Baretta over de platinum partnerstatus

Betaalbare netwerkoplossing

Reino Wentzel, algemeen directeur bij Wentzo. ‘Dankzij onze technische kennis kunnen we een innovatieve vertaalslag maken op basis van producten van Aruba Networks, zo zijn we van betekenis voor onze klanten. Daarnaast ontvangen we als Platinum Partner zeer goede condities waarmee we onze klanten niet alleen een technisch hoogwaardige, maar ook een betaalbare netwerkoplossing kunnen bieden.’

Wentzo Wireless is opgericht in 1999 en gespecialiseerd in de realisatie en het beheer van datanetwerken. Bij het bedrijf, gevestigd in Garderen (Gelderland), werken zo’n 45 mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6593028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.