Managed hosting door True

Linkit is onderwijspartner van Microsoft

 

stapel boeken

Detacheringshuis Linkit uit De Meern is Microsoft Authorized Education Partner (AEP) geworden. Om een Microsoft AEP-autorisatie te verdienen, moeten partners een examen afleggen om hun kennisniveau van academische licenties en marktexpertise aan te tonen.

Het AEP-programma is bedoeld om partners wegwijs te maken in de mogelijkheden, voordelen en voorwaarden van de academische licenties van Microsoft. Als Authorized Educational Partner en tevens Gold Partner is Linkit vanaf geautoriseerd om academische licenties van de it-gigant aan te schaffen en uit te geven. Hierdoor is het detacheringshuis naar eigen zeggen in staat educatieve organisaties te ondersteunen in hun behoefte op het gebied van onder andere Office365 en andere it-dienstverlening.

Ontzorgen

NOT 2019

NOT 2019, het grootste onderwijsevent van Nederland, richt zich op professionals in de kinderopvang, het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs en vindt plaats van 22 tot en met 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Registratie voor NOT 2019 is gratis.

Daan de Groof, cto bij het bedrijf uit De Meern. ‘We zijn blij dat we nu nog beter in staat zijn om onze educatieve, culturele en academische klanten te ondersteunen en te ontzorgen op it-gebied. Bovendien kunnen we onze klanten laten profiteren van diverse mogelijkheden en voordelen die Microsoft te bieden heeft aan gevalideerde educatieve organisaties. Denk hierbij aan Microsoft-licenties tegen sterk gereduceerde tarieven.’

Microsoft AEP-programma

Het Microsoft AEP-programma is ontworpen om organisaties die academische producten en diensten leveren via het Microsoft-platform te autoriseren en uit te rusten met de training, middelen en ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6589310). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.