Managed hosting door True

T-Systems is Platinum Reseller van SAP

 

T-Systems

T-Systems is betiteld tot Global Platinum Reseller Partner van SAP. Het Duitse bedrijf, met vestigingen in Brussel en Vianen, zegt dat er slechts tien end-to-end ict-dienstverleners over deze status beschikken.

Deze platinumstatus is de hoogste categorie binnen het SAP reseller-programma. ‘Resellers met deze erkenning beschikken over de uitgebreide en specialistische SAP-kennis die wereldwijd wordt ingezet met lokale ondersteuning’, legt Elena María Ordóñez del Campo uit. Zij is verantwoordelijk voor het SAP-partnership bij T-Systems. Op wereldwijd niveau heeft de onderneming onlangs twee grote vliegvelden in Brazilië en een ziekenhuis in Botswana voorzien van SAP S/4Hana.

T-Systems heeft vierduizend SAP-experts in huis en heeft ervaring met meer dan duizend SAP-projecten. Het bedrijf beschikt bovendien over 67 SAP-delivery centers over de hele wereld. Eerder dit jaar ontving de ict-dienstverlener al de Partner Excellence Award 2018 als ‘servicepartner van het jaar’ voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika.

T-Systems is actief in ruim twintig landen. Het bedrijf heeft 37.900 medewerkers in dienst en realiseert een omzet van circa 6,9 miljard euro (boekjaar 2017).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6499302). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.