Managed hosting door True

Citrix bekroont ICT-Partners tot Platinum Partner

 

V.l.n.r. Harry Beekman (ICT-Partners), Peter van Lingen (Citrix), Peter van Leest (Citrix), Andre Lodewijks (Citrix) en Pascal Verberkt (ICT-Partners)

ICT-Partners uit Apeldoorn en Paterswolde is benoemd tot Citrix Platinum Partner. ICT-Partners is een advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloud integratietrajecten. Het bedrijf ontvangt de hoogst haalbare partnerstatus van Citrix vanwege de implementaties en migraties.

‘Via onze strategische samenwerking met Citrix helpen we klanten enerzijds om hogere productiviteit te realiseren met een geïntegreerde oplossing voor digitale werkplekken en anderzijds bij het waarborgen van continuïteit van de bedrijfsvoering’, vertelt Pascal Verberkt, algemeen directeur van ICT-Partners. ‘Belangrijk is dat we ook met de security-oplossingen vanuit Citrix het voor de klanten eenvoudiger maken om gegevens te beschermen, zodat onze klanten een goed risicobeheersingsbeleid kunnen voeren om compliant te zijn in de markt.’

‘Het Citrix Platinum Partnership geeft aan dat ICT-Partners, naast het begeleiden van organisaties naar een multicloud-gedachte, kennis heeft om ook Citrix klanten te begeleiden naar de Workspace Suite en daarbij kan adviseren over de complete productsuite’, vult André Lodewijks, kanaaldirecteur West en Zuid-Europa van Citrix.

ICT-Partners ontwerpt, implementeert, optimaliseert en beheert ict-infrastructuren met producten van onder meer Citrix, Huawei, Ivanti, Microsoft, VMware en Nutanix. Bij die laatst genoemde leverancier werd ICT-Partners vorige maand bekroond tot Elite Partner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6335653). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.