Managed hosting door True

ICT-Partners behaalt hoogste partnerstatus Nutanix

 

Data uit cloud

Leverancier van schaalbare, geconvergeerde oplossingen voor datacenterinfrastuur Nutanix benoemt ict-dienstverlener ICT-Partners uit Apeldoorn tot Elite partner. Dit is de hoogste partnerstatus binnen het partnerprogramma van Nutanix.

‘De toekenning van de Elite-status is de bekroning op onze inzet en strategische samenwerking met Nutanix om eenvoud binnen ict-infrastructuren terug te brengen’, vertelt Pascal Verberkt, algemeen directeur van ICT-Partners. ‘De komende tijd zal de intensivering van ons partnership ervoor zorgen dat we middels een multi-cloud gedachte vanuit ICT-Partners in combinatie met de oplossingen van Nutanix een dienstenpallet aan gaan bieden.

Sunil Dutt, verantwoordelijk voor alle partnerrelaties in Noord-Europa bij Nutanix, vult aan: ‘Wanneer een organisatie kiest voor het Enterprise Cloud platform van Nutanix heeft dit ook consequenties voor alles wat op deze infrastructuur landt. Dankzij het partnership met een advies- en consultancypartner als ICT-Partners kunnen wij middels een trusted advisor de kwaliteit tijdens en n het implementatietraject van ons platform garanderen. Wij zijn dan ook blij met deze samenwerking.’

Nutanix en ICT-partners

Nutanix' paradepaardje is het zogenaamde Enterprise Cloud-platform. Die oplossing combineert computergebruik, virtualisatie en opslag om bedrijfsapplicaties en -services op multinationale locaties te laten draaien. Volgens Nutanix biedt deze webscale-infrastructuur een nieuwe benadering voor het ontwerpen, implementeren en beheren van datacenters. Nutanix is opgericht in 2009 en gevestigd in het Amerikaanse San Jose.

ICT-Partners, opgericht in 2001, is een ict-dienstverlener met kantoren in Apeldoorn en Paterswolde (Groningen). Het bedrijf is naast partner van Nutanix ook partner van Microsoft, Huawei, Citrix, Ivanti, VMWare, Lakeside en Rubrik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6313975). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.