Managed hosting door True

Ron Hehemann (Telindus) behaalt securitystatus Cisco

 

Ron Hehemann

Securityconsultant bij Telindus, Ron Hehemann, heeft de Cisco Fire Jumper Elite status behaald. Dit betekent dat Hehemann vergaande security-kennis en -expertise heeft op het gebied van network security, advanced threat, visibility & enforcement, cloud, web & email security. De Fire Jumper-titel is onderdeel van de Cisco Master Security Specialization.

Om de Fire Jumper status te behalen moeten deelnemers fase vier bereiken in ten minste één van deze gebieden. Hehemann heeft op alle vier de disciplines de Fire Jumper status bereikt en heeft daarom de Elite status verkregen. 

Security by design

Na het behalen van deze certificering is het mogelijk om nog verder te specialiseren op verscheidene security-aspecten. Hehemann: ‘In mijn beleving is het securitylandschap zo divers dat ik alle aspecten als focusgebied zie. Naast de jarenlange ervaring en de goede integratie van de securitycomponenten onderling van Cisco heb ik heel veel vertrouwen in deze oplossingen. Het goed adviseren van een compleet security-by-design-architectuur zie ik dan ook als missie om onze klanten hierbij te helpen.’ Hij geeft aan dat kennis essentieel is om de certificering te behouden. ‘Het bijwonen van seminars en events georganiseerd door Cisco en securityconferenties zijn daarom hoogst noodzakelijk.’

Hehemannn heeft in zijn loopbaan al verscheidene security-certificeringen behaald. Eén die nog op zijn lijstje staat is het Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) Security-certificaat. Dit is een certificering die vaardigheden op het gebied van uitgebreide netwerkbeveiligingsoplossingen erkend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6293625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.