Managed hosting door True

TIE Kinetix wordt Oracle PartnerNetwork Gold Partner

 

bestand

E-commerce automatiseerder TIE Kinetix uit Breukelen is Gold-partner in het Oracle PartnerNetwork (OPN) geworden. Als Gold-partner levert het bedrijf een totale supply chain managementoplossing met Flow Partner Automation. Het platform is volledig geïntegreerd met de Oracle Supply Chain Management (SCM)-cloud en lost de uitdagingen van gezamenlijke klanten op.

De TIE Kinetix Flow Connector voor Oracle SCM-cloud biedt bedrijven de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd en geïntegreerd de stroom van zakelijke documenten door de gehele supply chain eenvoudig en probleemloos uit te wisselen.  

Documenten aanleveren

‘In het zaken doen tussen handelspartners en leveranciers worden onze klanten steeds vaker geconfronteerd met het feit dat documenten elektronisch via een beveiligde, directe verbinding dienen te worden aangeleverd’, zegt Jan Sundelin, ceo van TIE Kinetix. ‘Onze samenwerking met Oracle biedt een volledige geïntegreerde oplossing via ons FLOW Partner Automation cloud-platform om onze gezamenlijke klanten hiermee te helpen.’

TIE Kinetix uit Breukelen is een beursgenoteerd bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Gold-partners Oracle

Gold-partners kunnen zich specialiseren en mogen daarnaast alle Oracle technology-producten verkopen. Bovendien kunnen ze zich aanmelden als reseller van Oracle applications en industry oplossingen.

Daarnaast ontvangen Gold-partners My Oracle Support-ondersteuning voor ontwikkeling, demonstratie, integratielicenties, korting op trainingen, een beperkt aantal vouchers voor gratis assessments/examens, een voordeeltarief voor Oracle-licenties voor intern gebruik en kortingen op geavanceerde klantenservices en meer. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6291887). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.