Managed hosting door True

Integrated Works haalt weer Cisco IoT-certificaat

 

Internet of things

Integrated Works heeft de zogenaamde ‘Advanced Internet of Things - Industry Expert’-certificering van Cisco behaald. Via dit certificaat mag het bedrijf uit Nieuw-Vennep IoT-oplossingen op basis van Cisco-netwerktechnologie voor de industrie ontwerpen en bouwen. Dit is een aanvulling op het eerder behaalde IoT-certificaat gericht op fabrieken.

Integrated Works realiseert netwerkverbindingen op basis van Cisco-technologie en verzorgt het bijbehorende onderhoud. De focus van het bedrijf ligt op internet of things, samenwerking (collaboration) en netwerken voor grootbedrijven (enterprise networking). Om IoT-diensten voor de industrie te mogen ontwerpen en te bouwen, is het IoT Industry Expert-certificaat van Cisco een vereiste. 

‘Steeds meer industriebedrijven hebben behoefte aan geïntegreerde, efficiënte en beveiligde IoT-omgevingen. Het ontwerpen en bouwen van dit soort oplossingen vraagt om expertise en kennis van de Cisco-architectuur en bijbehorende IoT-oplossingen', vertelt Remco Apon, directeur Integrated Works. 

Apon: 'Deze certificering is voor klanten het bewijs dat Integrated Works over kennis en expertise in diverse industriesectoren bezit en dat we voldoen aan alle eisen die Cisco op dit gebied aan zijn partners stelt. Onze medewerkers kennen de Cisco producten en concepten en zijn zo in staat om de IoT-behoeften van klanten te vertalen naar concrete oplossingen.'

Integrated Works zegt de enige Cisco-partner in Nederland te zijn die over deze certificering beschikt. Datzelfde geldt voor hun Cisco-certificaat op het gebied van ‘Advanced Internet of Things - Manufacturing Specialization’. Die certificering behaalde Integrated Works eerder. Daarnaast beschikt het over Cisco-certificeringen op het gebied van collaboration, enterprise networking en security.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6278020). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.