Managed hosting door True

ARP Nederland behaalt HP Inc Partner First-statussen

Platinumlevel in print en compute

 

Suzan Visker (salesmanager Arp), Toon Swaak (strategic partner business manager bij HP Inc Nederland), Jan Prinsen (managing director) en Robert Van ‘t Hof (strategic partner business manager printing)

Hardwaredienstverlener ARP Nederland heeft zowel een platinumstatus binnen het printsegment als binnen compute bereikt. Het bedrijf claimt de enige Nederlandse partner te zijn met deze statussen.

‘We zijn er meer dan trots op dat ARP als enige partner in Nederland deze twee platinumstatussen mag dragen. Dit wordt gezien als kroon op hetgeen we afgelopen jaren samen hebben opgebouwd, aldus managing director Jan Prinsen. ‘Aan de compute kant is er hard gewerkt aan de verschillende ict-oplossingen op het gebied van workplace & mobility, met de daarbij horende expertise binnen de organisatie.’

De onderneming heeft ook binnen zijn printing & imaging-tak een groei doorgemaakt; ‘HP Inc maakt hier deel uit van een propositie die het afgelopen jaar het grootste mps-contract in de geschiedenis van ARP heeft voortgebracht. Het resultaat van een goede samenwerking tussen zowel team als partner!’ aldus Rowena Deneer, manager logistiek en service bij ARP. 

ARP Groep

ARP, onderdeel van de Duitse Bechtle Groep, is gevestigd in Maastricht en levert hardware, randapparatuur, computertoebehoren, standaardkantoorsoftware, logistieke it-diensten en printerdiensten. De ARP Groep heeft naast een vestiging in Nederland dochterondernemingen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6243777). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.