Managed hosting door True

Alternate is Microsoft Gold Certified Partner

 

Certificaat

Alternate Nederland is door Microsoft benoemd tot Microsoft Gold Certified partner voor de nieuwe competentie ‘Windows and Devices’. De leverancier uit Ridderkerk verkreeg recent deze status binnen het Microsoft Partner Program en is daarmee naar eigen zeggen het eerste bedrijf in Nederland dat zich Gold Certified Partner mag noemen met deze competentie. De certificering is twee jaar geldig.

‘De toekenning van deze status door Microsoft is een bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van systeembouw en Windows-integratie, dit voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers’, aldus Thijs Reijns, salesmanager van Alternate Nederland. ‘De Windows producten van Microsoft zijn binnen ons portfolio altijd zeer belangrijk geweest. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we extra hebben geïnvesteerd in trainingen en examens om de hoogst haalbare certificering te behalen’.

Trainingen

‘Met het behalen van deze gouden competentie laat Alternate zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan dit niveau van certificering. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van voldoende gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende door klanten geaccepteerde referenties en voldoende klanttevredenheid gemeten via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Om deze certificering te behalen heeft personeel van Alternate trainingen van Microsoft gevolgd en examen gedaan voor ‘EXAM 70-734: OEM  pre-installation for Windows 10’. Al het personeel van Alternate dat hieraan heeft deelgenomen heeft het examen succesvol afgerond. Het betreft hier personeel van onze salesafdeling en technische dienst. Daarnaast heeft Alternate klantreferenties moeten overleggen om de certificering te behalen’, verduidelijkt Reijns.

Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. Sinds 1998 is Alternate ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Vanuit Nederland is in 2007 ook in België (Aartselaar) een vestiging gestart. Om ruimte te bieden aan verdere groei is in 2016 in Tholen een extra distributiecentrum gebouwd, die orders verwerkt voor zowel Nederland als België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6199323). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.