Managed hosting door True

Infotheek is Lenovo Platinum Partner

 

Infotheek uit Leiden is benoemd tot Lenovo Platinum Partner op het gebied van pc’s. Om deze status te behalen heeft het it-bedrijf de benodigde certificeringen en omzetgrens behaald.

Infotheek maakt met deze status onderdeel uit van het nieuwe Lenovo-partnerprogramma Engage. Het programma ondersteunt partners bij de verkoop van diensten en producten. Dit moet de loyaliteit en successen van partners te belonen.

Engage is toegespitst op de pc- en datacenter-markt. Partners kunnen zich specialiseren via één programma of aan beide programma’s deelnemen om zo het complete Lenovo-portfolio aan te bieden. Per partnerprogramma biedt Lenovo vier niveaus: authorized, silver, gold en platinum.

Infotheek

De Infotheek Group, opgericht in 1991, levert circulaire it-diensten. De groep bestaat uit meerdere merken, waaronder de resellers Infotheek en Scholten Awater, distributeur Xeptor, consumentenwebshop 4Launch en Stichting IT4Kids. Bij Infotheek werken ruim negenhonderd medewerkers, verspreid over 26 vestigingen in Europa.

Channel Awards 2017

Infotheek is genomineerd voor de Channel Awards 2017 in de categorie Best Software License Partner of the Year. Breng nu een stem uit op de genomineerden. Dit kan tot en met 12 november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6061864). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.