Managed hosting door True

BPSolutions behaalt Lenovo Platinum-status

 

Certificaat

BPSolutions uit Driebergen heeft de Lenovo Platinum Partner-status bereikt op het gebied van datacenters. Om deze status te behalen is BPSolutions onderdeel geworden van de top-tier Lenovo-verkopers. Daarnaast voldoet het aan de omzetdoelstellingen en heeft het de benodigde certificeringen in huis.

Martijn van Veen, commercieel directeur van BPSolutions, zegt: ‘We hebben de afgelopen tijd investeringen gedaan in ons datacenter-portfolio om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen met hun roadmap naar de cloud, zoals bijvoorbeeld met de combinatie van Lenovo en Microsoft Azure Stack.’

Lenovo kondigde onlangs een verbeterd partnerprogramma aan. Het zogeheten Engage-programma is toegespitst op de pc- en datacenter-markt. Partners kunnen zich specialiseren via één programma of aan beide programma’s deelnemen om zo het complete Lenovo-portfolio te bieden. Per partnerprogramma biedt Lenovo vier niveaus: authorized, silver, gold en platinum.

BPSolutions

BPSolutions, opgericht in 2001, adviseert op het gebied van ict-infrastructuren, datamanagement en analytics. Het heeft strategische samenwerkingsverbanden met Lenovo, IBM, HPE, SAP, Veeam en Microsoft.

BPSolutions maakt onderdeel uit van de BPSolutions Group, waar ook BPCloudServices (managed & cloud services) en BPAnalytics (data analytics) onder vallen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6059532). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.