Managed hosting door True

Comparex behaalt platinumstatus bij RES

 

Certificaat

RES Software benoemt Comparex Nederland tot platinumpartner, de hoogste status binnen het RES-partnerprogramma. Het Amsterdamse bedrijf claimt hiermee over alle kennis en ervaring te beschikken om klanten van begin tot eind te ondersteunen met RES-oplossingen. Bovendien ligt hiermee de basis voor een intensievere samenwerking tussen de beide bedrijven.

RES levert een oplossing voor het creëren, automatiseren en beveiligen van de digitale werkplek. Comparex werkt al ruim tien jaar samen met RES. Het Amsterdamse bedrijf heeft nu de benodigde certificeringen behaald om haar partnerstatus van gold naar platinum te verhogen. Comparex is hiermee  in de Benelux één van de drie platinumpartners van RES.

Volgens Pascal Stam, director channel Benelux bij RES, is de platinumpartnerstatus meer dan de bekroning op het bestaande partnerschap: het vormt de basis voor een intensievere samenwerking, gericht op specifieke klanten, doelgroepen en thema’s.

Comparex

Comparex Nederland maakt deel uit van de Comparex Group. De groep telt ruim 2.450 medewerkers op tachtig locaties in vijfendertig landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa. Het behaalde eerder dit jaar ook de platinumstatus bij IBM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6034590). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.