Managed hosting door True

Solvinity is Gold Platform Partner Microsoft

Bestaand portfolio uitgebreid met infrastructuuroplossingen en diensten rond Azure

 

Microsoft heeft it-dienstverlener Solvinity benoemd tot Gold Cloud Platform Partner. Het Amsterdamse bedrijf voldoet hiermee aan de vereisten op het gebied van het bouwen, integreren en beheren van infrastructuuroplossingen op het Microsoft Azure Cloud Platform.

De Gold Cloud Platform Partner-status betekent dat Solvinity directe toegang heeft tot ondersteuning van Microsoft bij de ontwikkeling en bouw van vernieuwende cloudconcepten. Het behalen van de status past naar eigen zeggen in de ambitie en strategische roadmap van de dienstverlener. Hierin is Microsoft als strategisch partner benoemd voor cloud computing. Solvinity heeft voor het Nederlands bedrijfsleven verschillende cloudprojecten opgeleverd met een focus op public cloud en het Microsoft Azure portfolio, en heeft daarnaast diverse projecten in ontwikkeling waarin Microsoft Azure een grote rol speelt.

Solvinity is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen clouddienstverleners ASP4all en Bitbrains. De huidige klanten zijn onder meer te vinden bij de nationale en lokale overheid, bank- en verzekeringswezen en zakelijke dienstverlening. Voorbeelden zijn TNO, Trans Link Systems (OV-chipkaart), ING Bank, Nationale Nederlanden, Rabobank, Ahold, Aegon en ICS Cards. Het bedrijf telt zo’n honderdtachtig medewerkers en is gevestigd in Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6023023). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.