Managed hosting door True

ACA IT-Solutions behaalt platinum status Kaspersky

 

V.l.n.r.: Anny Smits (hoofd inkoop ACA IT-Solutions), Piet-Hein van Santvoort (channel accountmanager Kaspersky Lab) en Theo Beks (directeur ACA IT-Solutions).

It-dienstverlener ACA IT-Solutions is door it-securityleverancier Kaspersky Lab benoemd tot platinum partner. Deze hoogste partnerstatus wordt volgens Kaspersky Lab in zeer uitzonderlijke gevallen uitgereikt. De dienstverlener uit Eindhoven ontvangt de waardering vanwege de prestaties in de afgelopen jaren.

De platinum status werd door channel accountmanager Kaspersky Lab Piet-Hein van Santvoort officieel overhandigd aan Theo Beks, directeur ACA IT-Solutions, en hoofd inkoop Anny Smits. 

Martijn Lom, general manager van Kaspersky Lab Benelux: ‘Kaspersky Lab heeft met de evolutie van beveiligingsoplossingen behoefte aan professionele partners die de toenemende vraag vanuit de markt kunnen beantwoorden. ACA IT-Solutions heeft dat bewezen met tal van complexe en grote securityprojecten met Kaspersky-oplossingen. Het behalen van het platinum partnerschap is een belangrijke stap en ik ben er trots op dat ACA IT-Solutions strategisch voor Kaspersky heeft gekozen.’

Theo Beks, directeur van ACA IT-Solutions licht toe: ‘We zijn enorm trots op de waardering die we krijgen van Kaspersky Lab en de erkenning in de vorm van de platinum partnerstatus.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6011216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.