Managed hosting door True

Comparex behaalt Platinum-status bij IBM

 

Certificaat

IBM benoemt Comparex Nederland tot Platinum-partner, de hoogste status binnen het vernieuwde IBM-partnerprogramma. Comparex bewijst hiermee de kennis en ervaring in huis te hebben om klanten van begin tot eind te adviseren en te ondersteunen met de meest innovatieve IBM-oplossingen.

IBM heeft haar wereldwijde partnerprogramma per 1 januari dit jaar volledig vernieuwd. Het reikt de Platinum-status uitsluitend uit aan partners met specifieke certificeringen en competenties. Zo moeten partners omzetdoelstellingen behalen, actuele referenties bieden en een hoge klanttevredenheid realiseren. Eerder werd Textrade al benoemd tot Platinum-partner.

Comparex Nederland behaalt nu ook deze hoogste status binnen het IBM-partnerprogramma. IBM stelt dat Comparex Nederland beschikt over alle certificeringen voor IBM’s softwareproductgroepen. Bovendien beschikt het over kennis en expertise binnen de wereldwijde IBM-organisatie.

‘Het behalen van de Platinum-status is voor Comparex Nederland de bevestiging dat de ontwikkeling van licentie-expert tot trusted advisor, die jaren geleden is ingezet, succesvol verloopt’, vertelt Herjan van den Hengel, services director bij Comparex Nederland. ‘Inmiddels zijn al ruim 160 Comparex Nederland-klanten verzekerd van de meerwaarde die het IBM-portfolio biedt.’

Comparex Nederland maakt deel uit van de Comparex Group. Bij deze groep werken ruim 2.450 medewerkers op tachtig locaties in vijfendertig landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6007213). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.