Managed hosting door True

Centralpoint scoort Dell EMC Titanium-status

 

Winnaar

Dell EMC benoemt ict-leverancier Centralpoint tot Titanium partner. Dit is de hoogste status in het nieuwe partnerprogramma van Dell EMC, dat sinds 8 februari 2017 officieel van kracht is. Het bedrijf kan vanaf nu zijn gehele klantenbestand bedienen met het Dell EMC-portfolio.

Zowel Dell als EMC kenden hun eigen partnerprogramma. Deze zijn nu samengevoegd tot één, waarbij het programma is uitgebreid met nieuwe statussen. Dat betreft de Titanium-, Titanium Black-, Platinum- en Gold-status.

Ronald Ederveen, commercieel directeur van Centralpoint, claimt met de Titanium-status tot de Nederlandse toppartners van Dell EMC te behoren. ‘Voor ons en onze klanten is dit belangrijk, omdat wij altijd zaken doen in de driehoek: klant – fabrikant – Centralpoint. De klant ziet namelijk graag een actief betrokken fabrikant bij de selectie en implementatie van datacenteroplossingen. Centralpoint werkt met Dell EMC samen bij het adviseren, installeren en migreren van datacenteroplossingen.’

Aruba Gold status

Eerder deze maand behaalde Centralpoint ook de Aruba Gold status. Het bedrijf kan hiermee zijn klanten adviseren over nieuwe hedendaagse datacenteroplossingen en bovendien oplossingen vanuit het Aruba’s Mobile Networking portfolio bieden.

Centralpoint, opgericht in 2001, is een Nederlandse ict-leverancier met een jaaromzet van ruim 120 miljoen euro. Naast het kantoor in Amstelveen beschikt het over een vestiging in het Belgische Hasselt.

Channel Awards 2017

Centralpoint was de eerste partij die een voordracht deed voor de Channel Awards 2017. Marcel Joosten, e-commerce directeur van Centralpoint, vertelt over zijn voordracht en wat de Channel Awards voor zijn organisatie betekenen. Distributeurs, leveranciers en persoonlijkheden kunnen tot en met 14 mei 2017 worden voorgedragen via de nominatiemodule

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5966128). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.