Managed hosting door True

Riverbed behaalt goud voor Microsoft-cloudplatform

 

Veilig SD-WAN-verbindingen toevoegen aan Azure

Infrastructuurspecialist Riverbed heeft de Microsoft Gold Cloud Platform Competency behaald. Met deze competentie profiteert het bedrijf naar eigen zeggen van de groeiende vraag naar infrastructuur- en Software as a Service-oplossingen (SaaS) die op Microsoft Azure zijn gebouwd.

Om in aanmerking te komen voor de competentie moeten partners een technisch examen afleggen om zo allereerst Microsoft Certified Professional te worden. Vervolgens krijgt iedere expert minstens één Microsoft-competentie toegewezen waarvoor hij met een klantcase moet kunnen aantonen dat hij een cloudproject succesvol heeft afgerond. Bovendien moeten de professionals aan een bepaalde prestatiegarantie voldoen en is ten slotte er een technologie- en/of sales-assessment.

Gavriella Schuster, vice president Partner Group bij Microsoft: ‘Met deze Gold-competentie laten partners zoals Riverbed hun sterke vaardigheden en betrokkenheid zien ten aanzien van de meest actuele Microsoft-technologie. Met hun expertise hebben de Riverbed-professionals zichzelf in de top van ons ecosysteem geplaatst en met die vakkundigheid zijn ze in staat klanten te ondersteunen bij het doorvoeren van innovatieve oplossingen.’

Overnames

Het door Microsoft onderscheiden Amerikaanse Riverbed Technology is specialist op het gebied van software-defined-oplossingen voor wide area networks (sd-wan). In juli 2016 kocht het bedrijf Aternity, terwijl het in januari 2016 het in Duitsland gevestigde Ocedo overnam. Het in 2002 opgerichte bedrijf heeft in Nederland een kantoor in Hoofddorp. Het hoofdkantoor staat in San Fransisco.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5954026). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.