Managed hosting door True

SLTN Inter Access behaalt Elite-status bij IBM Watson

 

Certificaat

De Hilversumse ict-dienstverlener SLTN Inter Access heeft de certificering voor het business partnership voor IBM Watson succesvol afgerond en heeft hierdoor de Elite-status behaald. Hiermee mag de dienstverlener de oplossingen rondom IBM ‘cognitive computing’ adviseren, implementeren en wederverkopen.

Watson is de artificial intelligence (ai)-oplossing van IBM. De oplossing komt dit jaar ook beschikbaar in de Nederlandse taal. ‘SLTN is trots op het behalen van deze status met betrekking tot IBM Watson. De ‘kennis’ van Watson wordt beschikbaar gesteld vanaf een IBM-platform. De gewenste oplossingen zijn per transactie beschikbaar en af te rekenen als een cloudmodel’, vertelt Eugene Tuijnman, ceo van SLTN.

Het in Hilversum gevestigde SLTN Inter access is specialist op het gebied van architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, cloud diensten, application services en detachering. De onderneming telt ruim zevenhonderd medewerkers en claimt meer dan veertienhonderd klanten te hebben. Het bedrijf richt zich op de verticale markten onderwijs, finance, overheid en gezondheidszorg. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5926527). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.