Managed hosting door True

HPE benoemt acht bedrijven tot platinum partner

 

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de platinumstatus van acht partners bevestigd. Het gaat om Axez, Axians, Centric, CSN Groep, Infotheek, Misco Solutions, PQR en Scholten Awater. De platinumstatus is de allerhoogste partnerstatus van HPE en geldt voor het bouwen van complexe datacenterinfrastructuren. Tevens geldt het voor het beheer van applicatie-infrastructuren tot op cloudniveau.

Wijnand Boender, country manager channel & indirect sales bij HPE laat weten dat de benoeming tot platinum partner een bijzondere status is. ‘Dankzij de kennis en kunde van onze platinum partners kunnen wij onze gezamenlijke klanten op het allerhoogste niveau bedienen. Wij zijn dan ook blij en trots op onze samenwerking met deze partners!’

Uitbreiding partnerprogramma’s

Hewlett Packard Enterprise (HPE) maakte tijdens de Global Partner Conference in Boston, die in september 2016 gehouden werd, bekend dat het zijn partnerprogramma’s uitbreidt. Het gaat hierbij om de integratie van competenties om partners te helpen om een groter marktaandeel te behalen en een vernieuwd Partner Ready Networking Program en Partner Ready Service Provider Program.

De nieuwe partnerprogramma's zijn volgens HPE een directe reactie op het veranderende it-channel landschap, waarbij led-technologie een steeds grotere rol inneemt. ‘HPE is een channelgedreven organisatie waarbij we altijd zoeken naar innovatieve oplossingen om groei voor onszelf en onze partners te realiseren’, stelde ceo Meg Whitman destijds. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5920564). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.